Energiemanagement

Van ideaal energieplan tot energiemanagement met hoog rendement!​

Klaar voor de CO2 neutrale toekomst

Wilt u uw bedrijf verduurzamen, uw energiekosten en CO2-uitstoot flink verlagen en zoveel mogelijk rendement halen uit uw elektrificatie?

Dan bent u bij LOOC aan het juiste adres. Wij zijn expert in het hele elektrificatieproces voor bedrijven met mobiliteit, machines en/of warmteprocessen. Wij begeleiden u van A tot Z voor het meest optimale resultaat: winstgevende duurzame energie.

LOOC Energiemanagement

Een integrale, onafhankelijke en betaalbare oplossing voor duurzame energie. Op maat voor uw bedrijf.

LOOC Energie Management Platform

Onze diensten

LOOC adviseert u met het beste energieplan voor uw bedrijf en begeleidt uw bedrijf met de energietransitie en energiemanagement. Met het LOOC Energie Management Platform worden de energieprocessen geoptimaliseerd door middel van load management en extra inkomsten gegenereerd. Het Platform is volledig geautomatiseerd, zo kunt u zich 100% focussen op uw bedrijfsvoering en bent u klaar voor de CO2-neutrale toekomst en minder afhankelijk van energienetwerken.

LOOC Energieadvies

LOOC geeft onafhankelijk energieadvies en begeleiding op maat. De huidige operatie van uw bedrijfsvoering is daarbij altijd leidend. Op basis van uw bedrijfsactiviteiten en energiebehoefte adviseren wij wat voor uw situatie en locatie de slimste aanpak is met het hoogste rendement. Hiermee worden aanzienlijke besparingen gerealiseerd in CO2-uitstoot, infrastructuur en energiekosten.

Kosten-efficiënte infrastructuur en het ideale duurzame energieplan voor uw locatie!

Het LOOC Energie Management Platform bevat:

LOOC Load Management Systeem

Het LOOC Load Management Systeem  op uw locatie automatiseert slim de dynamiek tussen energieopwekking, energieopslag, energiegebruik en energieteruglevering. Hiermee creëren we een betrouwbaar, duurzaam, lokaal elektriciteitsnetwerk. De basis voor optimaal 24/7 elektriciteitsbeheer.

Meer grip, besparingen en extra winst.

LOOC Energie Services

Door de overcapaciteit uit het Load Management op de beste prijsmomenten te verhandelen, kunnen extra inkomsten gegenereerd worden. LOOC regelt dat voor u transparant en met open boek. No cure no pay!

Behaal optimaal rendement!

Zorgeloze energietransitie en optimaal energiemanagement

De combinatie van energieadvies, loadmanagement en energieservices op maat voor uw organisatie geeft een optimaal resultaat. Zo kan uw organisatie op een betaalbare, makkelijke manier overstappen naar nieuwe, duurzame energie met lagere operationele kosten.

Om de drempel naar elektrificatie zo laag mogelijk te maken, investeert LOOC eventueel ook gedeeltelijk mee.

Wilt u het slimste energieplan passend bij uw bedrijf en het meest rendabele energiemanagementplatform voor optimaal rendement?