Voor aanbieders van mobiliteit

Winstgevende duurzame energie waarmee u echt vooruit gaat! ​

Slim energiemanagement bij mobiliteitsbedrijven zorgt voor meer winst

Met de groeiende vraag naar elektrische en flexibele mobiliteit, de fors stijgende brandstofprijzen, de komst van zero emissie zones en de steeds strenger wordende CO2-doelen is het een feit dat er in de wereld op korte termijn een sterk toenemende vraag zal zijn naar elektrisch laden. Een logische stap dus om als aanbieder van mobiliteit zo snel mogelijk over te stappen naar eigen duurzame energie. Door dat tijdig op een slimme manier te doen, kunt u zelfs veel kosten besparen en nieuwe, winstgevende businessmodellen ontwikkelen. LOOC helpt u daarmee, van advies tot zeer winstgevend energiemanagement.

Maak de transitie naar nieuwe business modellen, bespaar kosten, biedt flexibiliteit in betaalbare mobiliteit en reduceer u carbon footprint.​

LOOC Energiemanagement voor mobiliteitsbedrijven

Verduurzamen, uw energiekosten, stikstof- en CO2-uitstoot flink verlagen en zelfs winst maken met duurzame energie, kan met één integrale, onafhankelijke en betaalbare oplossing!

LOOC Energie Management Platform voor mobiliteitsbedrijven

Meer over LOOC Energiemanagement

LOOC Energiemanagement voor uw bedrijf?

Het LOOC Energie Management Platform en onze diensten zijn zeer geschikt voor bedrijven met veel mobiliteit waarbij transitie naar elektrificatie de standaard wordt, zoals dealers en servicebedrijven van auto’s en trucks, aanbieders van mobiliteitsdiensten, schadebedrijven en fleetowners.

Wilt u weten of dit platform interessant is voor uw organisatie en hoeveel rendement het kan opleveren?

Energiemanagement voor mobiliteitsbedrijven zoals:

Speel in op de toenemende vraag naar elektrisch vervoer, creëer flexibiliteit in het wagenpark en zorg dat de bijbehorende elektriciteits-infrastructuur klaar is voor de toekomst.

De ideale energietransitie: op maat, soepel en betaalbaar ​

Onze energie-experts hebben diepgaande kennis van uw markt en zorgen voor het meest optimale energieplan en energiemanagementsysteem specifiek voor uw bedrijfsvoering. LOOC zorgt ervoor dat uw organisatie op een betaalbare, makkelijke manier kan overstappen naar duurzame energie met lagere operationele kosten en korte terugverdientijd.

En om de drempel naar elektrificatie nog lager te maken, investeert LOOC eventueel ook gedeeltelijk mee.