Over ons

De elektrificatie van bedrijven kan veel slimmer en hoeft helemaal niet duur te zijn ​

Onze missie: Bedrijven helpen hun energieverbruik goedkoper en schoner te maken, om zo de energietransitie te versnellen en de wereld in een betere staat achter te laten voor de komende generaties.

Over LOOC

“De elektrificatie van bedrijven kan veel slimmer en hoeft helemaal niet duur te zijn. Sterker nog, elektrificatie kan bedrijven zelfs veel opleveren. Door slimme opslag van zelf opgewekte energie kan een bedrijf beschikken over duurzame energie en onafhankelijker van het net functioneren. Door de energieovercapaciteit te verhandelen kan het bedrijf additionele inkomsten genereren. Slimme elektrificatie kan dus zorgen voor onafhankelijkheid, besparingen en een extra verdienmodel. Daarnaast draagt het ook optimaal bij aan klimaatbehoud en het reduceren van de groeiende onbalans in het elektriciteitsnet. Een overduidelijke win-win die gewoon voor het oprapen ligt. De technologie is beschikbaar, de infrastructuur uitbreidbaar en wij hebben de kennis en kunde om bedrijven daarmee te helpen, dus laten we het verschil gaan maken.”

Met deze uitgangspunten en de ideologie om de wereld in een betere staat achter te laten voor de volgende generaties, richtte Tony van Velzen en Casper Veltkamp het bedrijf LOOC op.

Door hun specifieke kennis van energie, mobiliteit en IT slim te combineren met innovatieve technologieën ontwierpen Tony en Casper het LOOC Energie Management Platform. Een intelligent energiemanagementplatform mét energieopslag en trading. Gecombineerd met klantspecifiek expertadvies met betrekking tot de ideale infrastructuur en begeleiding voor een soepele energietransitie werd het plaatje compleet.

Een unieke totaaloplossing voor duurzame energie en optimaal energiemanagement met hoog rendement. Het leidt tot lagere operationele kosten dan voor de transitie. De stap naar duurzame elektriciteit wordt daardoor goed betaalbaar, gemakkelijk en zeer aantrekkelijk. En dat is precies wat Tony en Casper met LOOC willen bereiken. Des te meer bedrijven nu overstappen op duurzame energie, des te meer er bespaard kan worden, voor bedrijven en het klimaat.

Met een sterk team aan professionals startte LOOC als game changer in de energiemarkt. LOOC is dé specialist in energietransitie en energiemanagement voor bedrijven met mobiliteit, machines en/of warmteprocessen.

Tony van Velzen
Casper Veltkamp

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende energiescan van uw bedrijf.​