Voor de warmtemarkt

Winstgevende duurzame energie voor uw warmteprocessen

Slim energiemanagement voor warmteproductieprocessen

De energietransitie heeft grote gevolgen voor conventionele energieopwekking en daarmee ook voor bedrijven met warmtebehoefte. De prijsstijgingen en beschikbaarheid van gas, steeds strenger wordende CO2-uitstoot restricties, CO2-belastingen en vraag naar duurzaamheid vanuit de markt en maatschappij creëren uitdagingen. Verduurzaming en optimaal rendement uit uw energiesystemen halen is daarmee essentieel.

LOOC is specialist in betaalbare duurzame totaaloplossingen voor energie (elektriciteits- en warmteproductie). Van advies op maat en gedeeltelijke financiering tot implementatie en exploitatie van de systemen. Slim energiemanagement met hoog rendement. Met LOOC haalt u het optimale uit uw elektrificatie!

Behoud een ‘license to operate’ in de nieuwe groene wereld.

LOOC Energie Management voor warmteprocessen

Verduurzamen, van het gas af, uw energiekosten, stikstof- en CO2-uitstoot flink verlagen, voldoen aan de gestelde klimaatdoelen en zelfs winst maken met duurzame energie, kan met één integrale, onafhankelijke en betaalbare oplossing!

LOOC Energie Management Platform voor de warmtemarkt

Meer over LOOC Energiemanagement

LOOC Energiemanagement voor uw bedrijf?

De elektrificatie van warmte, in combinatie met subsidies, handel in elektriciteit en het optimaal benutten van de energiesystemen, zal leiden tot duurzame energieproductie met hoog rendement.

Het LOOC Energie Management Platform wordt aangepast op de bedrijfsvoering en is zeer interessant voor vrijwel alle industrieën die warmte nodig hebben voor hun productieproces en waarbij elektrificatie een belangrijke rol kan spelen, zoals food processing, landbouw, pharma, chemie, warmtestations, olie en gas.

Wilt u weten of het LOOC Energie Management Platform interessant is voor uw organisatie en hoeveel rendement het kan opleveren?

Energiemanagement voor warmteprocessen zoals bij:

Energieconversie met een geoptimaliseerde elektriciteitsinfrastructuur tegen de laagst mogelijke kosten.​

De ideale energietransitie: op maat, soepel en betaalbaar ​

Onze energie-experts hebben diepgaande kennis van uw markt en zorgen voor het meest optimale energieplan en energiemanagementsysteem specifiek voor uw bedrijfsvoering. LOOC zorgt ervoor dat uw organisatie op een betaalbare, makkelijke manier kan overstappen naar duurzame energie met lagere operationele kosten en korte terugverdientijd op uw investering.

En om de drempel naar elektrificatie nog lager te maken, investeert LOOC eventueel ook gedeeltelijk mee.