Over ons

Onze missie: Bedrijven ontzorgen met een makkelijke en kostenefficiënte elektrificatie, om zo de energietransitie te versnellen en de wereld in een betere staat achter te laten voor de komende generaties.

“De elektrificatie van bedrijven kan veel slimmer en hoeft helemaal niet duur te zijn. Sterker nog, elektrificatie kan bedrijven zelfs veel opleveren. Door slimme opslag van eigen zonne-energie kan een bedrijf beschikken over 24/7 eigen duurzame energie en onafhankelijk van het net functioneren. En door de energieovercapaciteit te verhandelen kan het bedrijf additionele inkomsten genereren. Slimme elektrificatie kan dus zorgen voor onafhankelijkheid, besparingen en een extra verdienmodel. Daarnaast draagt het ook optimaal bij aan klimaatbehoud en het reduceren van de groeiende onbalans in het elektriciteitsnet. Een overduidelijke win-win die gewoon voor het oprapen ligt. De technologie is beschikbaar, de infrastructuur uitbreidbaar en wij hebben de kennis en kunde om bedrijven daarmee te helpen, dus laten we het verschil gaan maken.”

Met deze uitgangspunten en de ideologie om de wereld in een betere staat achter te laten voor de volgende generaties, richtte Tony van Velzen en Casper Veltkamp het bedrijf LOOC op.

Door hun specifieke kennis van energie, mobiliteit en IT slim te combineren met innovatieve technologieën ontwierpen Tony en Casper het LOOC Energie Management Systeem. Een intelligent energiemanagementsysteem mét energieopslag en trading. Gecombineerd met klantspecifiek expertadvies met betrekking tot de ideale infrastructuur en begeleiding voor een soepele energietransitie werd het plaatje compleet.

Een unieke totaaloplossing voor 24/7 duurzame energie en optimaal energiemanagement met hoog rendement. Het leidt tot lagere operationele kosten dan voor de transitie. De stap naar duurzame elektriciteit wordt daardoor goed betaalbaar, gemakkelijk en zeer aantrekkelijk. En dat is precies wat Tony en Casper met LOOC willen bereiken. Des te meer bedrijven nu overstappen op duurzame energie, des te meer er bespaard kan worden, voor bedrijven en het klimaat.

Met een sterk team aan professionals startte LOOC als game changer in de energiemarkt. LOOC is dé specialist in energietransitie en energiemanagement voor bedrijven in mobiliteit, werkvoertuigen en de warmtemarkt.

Wilt u een zorgeloze energietransitie en 24/7 optimaal profiteren van uw eigen duurzame energie?  Met een korte terugverdientijd? Wij regelen het voor u! Daar krijgen we (duurzame) energie van!

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende energiescan van uw bedrijf.

LOOC gaat verder dan andere aanbieders

Een uniek totaalconcept. Om het optimale uit energiemanagement te halen, is het van belang de juiste elementen slim te combineren, passend bij uw bedrijfsactiviteiten. Daarom bieden wij een uniek totaalconcept. Wij adviseren, begeleiden én ontzorgen. Van op maat expertadvies tot optimaal energiemanagement en -handel. Wij zorgen dat de transitie en het energiemanagement van uw bedrijf optimaal verloopt en u de investering snel terugverdient. Zodat u zich 100% kunt focussen op uw bedrijfsuitvoering.

Transparantie en winstdeling. Wij werken transparant met open boekhouding, investeren mee in uw elektrificatie, zorgen voor rendement en delen de winst. Tevens nemen wij de verantwoordelijkheid over het goed functioneren van het systeem en optimaliseren de energiestromen, ook na de transitie. En dat alles op basis van no cure no pay! Dus zekerheid, hoog rendement en minimaal risico voor u.

Ons team

Domeinexperts met passie. Wij zijn experts in energie, mobiliteit en IT. Wij werken met passie, volgens een hoge professionele standaard en zijn zeer resultaatgericht. Onze drive? Het beste op maat advies geven, optimale infrastructuur, slim energiemanagement en zorgen voor mogelijkheden en innovatieve verdienmodellen met elektrificatie voor onze klanten, daar gaan we voor.

We werken vanuit een hecht samenwerkingsverband met vaste en externe professionals. Extra capaciteit of specifieke expertise kan daardoor altijd flexibel worden toegevoegd.